Winkels | Assen Centrum

Optometrie en Werkplaats

Bij Marree Opticien in Assen Centrum kan je terecht voor een optometrisch onderzoekHier staat onze OCT*-scanner, waarmee wij hoge resolutie foto’s van de structuren en de doorsnede van het oog kunnen maken. Onze optometrist Marcel is bevoegd om eerstelijns oogzorg te verlenen.

Op deze lokatie bevindt zich ook onze werkplaats. Daar slijpen onze opticiens zelf de brillenglazen precies in de juiste vorm van het montuur. Vooral essentieel bij hoge of afwijkende sterktes. Vakmanschap, vakkennis en ervaring zijn belangrijk voor het geven van een goed zichtadvies.

Wij werken het liefst zoveel mogelijk op afspraak voor een oogmeting, contactlenscontrole, optometrisch onderzoek en (zonne)brillen passen. Bij symptomen van verkoudheid zouden wij het waarderen als je een nieuwe afspraak maakt. Voor het online maken van een afspraak kies onderaan de pagina voor Assen Centrum.

Vanwege de 1,5 meter maatregel kunnen wij maximaal drie personen tegelijkertijd helpen.

*OCT= Optical Coherence Tomography

Parkeren

Het Centrum van Assen is met name toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is het Parkeerterrein Oude Molenstraat 40. Andere opties zijn Parkeergarages De Nieuwe Kolk, Mercurius en Triade.

Contact

Ons adres: Marree Opticien Optometrie, Gedempte Singel 48, 9401 JR Assen

Je kan ons bellen op: 0592313034

Voor vragen kan je een email sturen naar info@marreeopticien.nl of een bericht sturen.

 

De optiek valt onder essentiële winkels en mag open blijven. Wij werken zoveel mogelijk op afspraak.

Openingstijden:

Ma: 13.00-18.00 uur

Di t/m Vr: 9.00 – 18.00 uur

Za: 9.00 – 17.00 uur

Stuur ons een bericht