Brillen | Type glazen

Scherp zicht en ontspannen kijken

In welke situaties wil je graag scherp zien? Is het tijdens je werk, hobby, buiten, binnen, achter de computer, in de auto?

Elk oog is qua vorm uniek. Hoe scherper je zicht, hoe beter! Dat kan bij Marree Opticien in Assen. Je begint met een goede oogmeting. Daarna krijg je een persoonlijk advies over het montuur/ de zonnebril. Je ziet het verschil tussen standaard glazen en de voor jouw ogen precies op maat gemaakte glazen. Tot slot kies jij de (zonne)bril, die het beste bij jou past.

Daag je ogen uit

Merk je een verandering in je scherpte? Wil je weten hoe goed je ogen kijken? Neem dan plaats in onze oogmeetstoel. Na een snelle voormeting begint de uitgebreide oogmeting. Zie direct het verschil aan het einde van de oogmeting.

Persoonlijk advies

Voor het scherp zien krijg je een persoonlijk advies welke type (zonne)brillenglazen het beste bij jouw situatie(s) passen. Tijdens de afspraak leggen wij jou de verschillende mogelijkheden voor. Je bekijkt de voor- en nadelen zijn. En samen komen we tot een prijs/kwaliteit verhouding, waar jij tevreden over bent. Voor de meest recente prijzen van onze brillenglazen verwijzen we je naar onze tarievenpagina.

Met de Visioffice meetzuil bepalen we op de millimeter nauwkeurig hoe jouw oogsterkte zo optimaal mogelijk in het glas wordt geslepen.

Onze brillenglasleverancier Essilor zorgt ervoor dat de vertekening in de zijkanten van het glas zo klein mogelijk gemaakt is.

Hoe meten wij jouw ogen precies op?

De nieuwste oogmeetapparatuur Vison-R van Essilor is geplaatst in beide winkels. Onze opticiens besturen deze van achter een computer. Het apparaat werkt op vloeistof, waardoor wij jouw ogen op de 100ste (0,01) precies meten. Met de nieuwe generatie AVA brillenglazen kijk jij nog scherper en veel natuurlijker!

Ervaar zelf onze zorgvuldige manier van oogmeten.

Precies op maat gemaakt

In onze werkplaats slijpen onze opticiens de (zonne)brillenglazen precies in de juiste vorm van het montuur.

Heb je prisma’s?

Maak dan een afspraak bij onze optometrist, Marcel. Hij is opgeleid om prisma’s aan te meten. Hij is ook bevoegd voor het verlenen van eerstelijns oogzorg.

LEES MEER OVER OOGZORG